Novetats

MOSTRA DE PROJECTES DE TECNOLOGIA AL MUSEU DE LA CIÈNCIA DE VALÈNCIA.

 
Picture of Admin User
MOSTRA DE PROJECTES DE TECNOLOGIA AL MUSEU DE LA CIÈNCIA DE VALÈNCIA.
by Admin User - Sunday, 29 April 2018, 7:13 PM
 

MOSTRA DE PROJECTES DE TECNOLOGIA AL MUSEU DE LA CIÈNCIA DE VALÈNCIA.


Una representació del nostre alumnat,  des de primer curs d’ESO fins a segon curs de Batxillerat, ha  participat al llarg de diverses sessions de treball en  l'activitat de presentació de projectes  de Tecnologia  a  estudiants d’altres centres educatius tant d'ESO i  Batxillerat  com de Cicles Formatius.

L’activitat s'inclou dins l'exposició "Imaginar l'educació, 50 anys amb Frato" que alberga el Museu dels Ciències Príncep Felip,  a la Ciutat dels Arts i de les Ciències,  durant el curs escolar 2017-2018.

La nostra participació s'emmarca dins d'un projecte de recerca educativa realitzat entre l'IES Lluís Vives  i el Museu de la Ciència de València. L’alumnat participant ha estat coordinat i acompanyat pel professor Julio Olmo del Departament de Tecnologia i per la professora Mª Amparo Vázquez del Departament d’Orientació.

Amb aquesta activitat s’ha pretès donar a conèixer a la societat la metodologia d’aprenentatge basada en la realització de projectes,  impulsada per Francesco Tonucci  i emprada en l’àrea de Tecnologia,   alhora que potenciar i promoure les habilitats comunicatives de l’alumnat.

(publicació al suplement AULA del Diari Levante del dia 3 de gener de 2018)